Valorile noastre

 Copii ai Mamei Naturi


Până nu demult, fermecate de frumusețea florilor, obișnuiam să credem că acestea sunt separate de noi, ca și oameni, că locul lor este în lumea design-ului floral, alături de operele de artă.

Iar rolul nostru era de a le prezenta sub toate formele, transformându-le în creații autentice cu materiale de orice fel, biodegradabile sau nu, plastice sau de orice proveniență.

Aveam să ne amintim foarte repede, cu ajutorul florilor, că în noi se află natură însăși și că avem o legătură strânsă cu toate ființele din mediul înconjurător: arbori, plante, flori, viețuitoare.

Asumarea ca 90% din materialele fiecărui aranjament să fie biodegrabile a venit natural, ca o exprimare a noastră de a fi în armonie cu noi și cu Mama Natură.

Suntem împreună Aici.

De la început până la nesfârșit…


Este o zi obișnuită și simți să îi aduci bucurie femeii dragi din viață ta. Îți amintești că îi plac florile de câmp, că este iubitoare de plimbările la munte, că e înnebunită după culoarea lavandei. Iți dorești că de data asta să îi dăruiești un buchet adresat ei și numai ei.

 

Să putem fi alături de oameni care își doresc creații florale unice, care să exprime sentimente și emoții autentice este un vis de-al nostru devenit realitate. Un vis în care le reamintim oamenilor de splendoarea naturii din ei înșiși.

 Parte din Întreg


A unei comunități, a unei societăți, a unei țări, a unei economii naționale.

Plaiuri românești abunde în flori cultivate, de soiuri felurite într-o sumedenie de culori vibrante care compun o lume bogată de inflorescente și materiale vegetale în forme fascinante.

O lume în care suntem invitate să pășim și să explorăm varietatea florilor de sezon, parfumurile autentice și coloristicile vii.

Cultivatori de flori locali, făuritori de lumânări, producători și afaceri locale, ale căror produse și materiale se adună, piesă cu piesă în creații noi MiFlor.

 

Copii în explorarea Naturii


Porțile lumii vegetației se deschid pentru copii. Sub ochii lor plini de curiozitate, florile își revelează coroanele de inflorescente, frunzele de diferite forme, delicatețea petalelor.

 

Conectați la energiile miraculoase ale florilor

și plantelor, creativitatea copiilor își găsește terenul fertil de explorare și ajung să crească în iubire față de natură și de mediul  în care trăiesc.