Colectie 1 – 8 MARTIE 2020

„URBAN FLOWERS”

Inspirația pentru colecția de anul acesta vine dintr-una din poveștile clasice de Crăciun „Spărgătorul de nuci”.

Am ales această poveste deoarece Crăciunul este pentru noi un portal spre tărâmul magic al copilăriei, al prieteniei, al iubirii și căldurii sufletești, așa cum căsuța de păpuși a unchiului Drosselmeyer este pentru Clara portalul spre lumea magică a păpușilor în care găsește prietenie, iubire și curajul pentru a le apăra.

  • URBAN FLOWERS
URBAN FLOWERS

Colectie Crăciun 2019

NUTTY AND NICE

Inspirația pentru colecția de anul acesta vine dintr-una din poveștile clasice de Crăciun „Spărgătorul de nuci”.

Am ales această poveste deoarece Crăciunul este pentru noi un portal spre tărâmul magic al copilăriei, al prieteniei, al iubirii și căldurii sufletești, așa cum căsuța de păpuși a unchiului Drosselmeyer este pentru Clara portalul spre lumea magică a păpușilor în care găsește prietenie, iubire și curajul pentru a le apăra.

Creații desprinse din poveste cu elemente naturale care nu își pierd frumusețea în timp

Veți descoperi în elementele colecției din acest an multe balerinute delicate, spărgători de nuci curajoși dar și bucățele magice din regatul dulciurilor.

Așa cum v-am obișnuit, colecția include elemente parfumate precum scorțișoară, cuișoare și felii de portocală uscate. Un alt element important al colecției este lavanda, pe care am inclus-o în 4 din cele 7 coronițe pe care le-am creat pentru voi, dar și în nelipsitele buchete de flori gândite special pentru sezonul rece (și nu numai).

Ca noutate, anul acesta am adoptat în proporție de 99% ceea ce vom numi „Everlasting” – elemente naturale care nu se ofilesc și nu își pierd frumusețea în timp. Colecția a fost special gândită în jurul florilor uscate și criogenate astfel încât dumneavoastră să vă bucurați de frumusețea lor multe luni la rând.

Cu drag, Designerii MiFlor

  • Unchiul DROSSELMEYER
Unchiul DROSSELMEYER
  • CLARA
CLARA
  • SPARGATORUL DE NUCI
SPARGATORUL DE NUCI
  • MINI CADOURI
MINI CADOURI

Colectie 1 – 8 Martie 2019

„Lasă florile să vorbească pentru tine ”

O colecție în care sărbătorim femeia, ca ființă ce aduce daruri însemnate vieții și în care celebrăm renașterea naturii.

Bulbii de hyacinthus ne îndeamnă la contemplarea forței naturii de a-și urma negreșit cursul unui nou început, lalelele ne amintesc de eleganța și grația femininitatii iar mărțișoarele purtate în piept ne dăruiesc energiile terpeutice păstrate în florile uscate ce le compun.

  • Colectie 1 – 8 Martie 2019
Colectie 1 – 8 Martie 2019

Colectie 1 – 8 Martie 2019

Condimente și Porțelan albastru

Anul acesta am pregatit aranjamente florale inspirate din aroma sărbătorilor în familie şi g Condimente și Porțelan albastruAnul acesta am pregatit aranjamente florale inspirate din aroma sărbătorilor în familie şi grija faţă de natură. Crengile de tuia şi cele de iederă, scorţişoara, anasonul, florile de bumbac şi levănţica sunt doar câteva dintre ingredientele colecţiei de Crăciun „Condimente şi Porţelan albastru”. rija faţă de natură. Crengile de tuia şi cele de iederă, scorţişoara, anasonul, florile de bumbac şi levănţica sunt doar câteva dintre ingredientele colecţiei de Crăciun „Condimente şi Porţelan albastru”.

Crăciunul din copilărie şi reîntoarcerea la natură, cu creativitate şi responsabilitate

Inspiraţia acestei colecţii a venit din propriile amintiri din copilărie ale designerilor noștri Dana Barbacariu şi Mihaela Floroiu: mirosul de turtă dulce, scorțișoară, cuișoare ce umplea casa, an de an, dar şi bradul luminos, alături de masa frumos aranjată, simplu, dar elegant, în nuanţele alb-albastre ale porţelanului. Acestea au condus la cele două teme ale colecţiei: una în nuanţe calde (crem, galben, maro, bordeaux, roșu), iar cealaltă de o eleganţă aparte, ce reproduce culorile iernii într-o combinaţe din care ies în evidenţă albul şi albastrul. Pentru că ne asumăm responsabilitatea faţă de natură, și conștientizăm impactul acţiunilor noastre asupra mediului, coronițele ornamentale au baza realizată din coarde de viță de vie (provenite din lucrările de curățare și pregătire a culturii pentru anul următor), crenguțele de tuia din aranjamente provin din toaletarea copacilor, iar crengile de iederă sunt cele care dăunau tencuielii caselor.

Magia sărbătorilor de iarnă se simte mai bine în familie şi este mai frumoasă cu un aranjament deosebit alături

Sărbătorile ne aduc mai aproape de cei dragi, iar momentele petrecute alături de ei se transformă în amintiri pe care le vom purta cu noi tot restul vieții. Ele merită ornate cu cele mai deosebite culori şi combinaţii de forme şi arome : un buchet cu flori uscate ce va ţine toată iarna, cu miros de scorțisoară, o coroniță decorativă din materiale organice pentru ușa de la intrare, ce ne introduce în atmosfera casei, un aranjament pentru masa de Crăciun, ce pune în valoare bucatele de pe masă. Le găsiţi pe toate, într-o mare varietate aici puțin mai jos 🙂 .

  • Colectie Portelan Albastru
  • Colectie Condimente
Colectie Portelan Albastru
Colectie Condimente

Contactați-ne Pentru Proiecte