Cum am început

‘Apropierea de flori și plante a venit natural, ca o vindecare a unei dureri pe care o resimțeam din ce în ce mai puternic în interior’. Mihaela Oana Floroiu, Inițiatoare MiFlor


Înainte de a face primul pas către lumea florilor și a plantelor, visam să cultiv flori, să le culeg și să le aranjez spre a le dărui oamenilor dragi. Însă ‘obligațiile vieții moderne’ îmi impuneau ca acest vis să rămână aievea în viitor.

Apropierea de flori și plante a venit natural, ca o vindecare a unei dureri pe care o resimțeam din ce în ce mai puternic în interior.

Limitarea relaționării cu oamenii și cufundarea în mediul corporatist, au scos la suprafață un adevăr pe care nu îl mai puteam nega: necesitatea explorării laturii artistice prin flori și a interacțiunii cu oameni de tot soiul.

Primul pas către lumea florilor l-am făcut urmând cursul unei practiciene și om profesionist din domeniu, Anca Ungureanu. Informațiile și tehnicile vaste primite la curs mi-au asigurat baze solide și libertatea de a-mi dezvolta propriul stil în lucrul cu florile.


Să continui să trăiesc în prezența florilor a devenit un drum firesc de urmat


O lume nouă și-a deschis porțile pentru mine

Fiecare client întâlnit, fiecare poveste mă invita să pășesc în vietile lor, să le aduc frumusețea și energia florilor în creații unice adresate fiecăreia/fiecăruia.

Am descoperit o bucurie imensă din conectarea cu fiecare om, din acordarea răgazului necesar pentru a-i înțelege cu adevărat nevoile, din prețuirea celor mai mici detalii, astfel că aranjamentul floral să emane sentimente profunde și să fie primit cu emoții intense.

Să continui să trăiesc în prezența florilor și să contribui la transformările miraculoase ale oamenilor când primesc creațiile mele florale a devenit un drum firesc de urmat.

La scurt timp, mi s-a alăturat Daniela Barbacariu, cea care avea să-mi devină colegă de design și camaradă de nădejde în aventurile fascinante de la MiFlor.

Entuziasmate, iubitoare de Natură și curioase despre personalitatea celei/celui care primește florile, mereu pregătite să tranformăm darurile vegetației în povești ce se contopesc în inimile oamenilor.

Fii binevenit/ă !

Abia aștept să ne cunoaștem

Mihaela Oana Floroiu

Inițiatoare MiFlor