Cum am început

Iniţiatoarea MiFlor este Mihaela Floroiu. „Orientarea profundă către oameni şi asumarea creaţiilor noastre în armonie cu natura sunt valori de bază pentru noi”


Exprimarea creativității cu ajutorul florilor a venit în mod natural

MiFlor a pornit cu omul Mihaela Floroiu 🙂 .

Economist de profesie, cu o activitate cotidiană în industria auto, nevoia de exprimare a creativității și a feminității a venit în mod natural. Florile, coloristica lor abundentă, energetica lor, mi-au tot dat târcoale un timp îndelungat.   

În ianuarie 2015 am făcut primul pas și m-am înscris la un curs de inițiere pe acest nou drum. 

Am ales omul care ține cursul, Anca Ungureanu, un adevărat profesionist în domeniu. Master florist la nivel internațional, fondator și designer floral la Anca Events. Experiența aceasta mi-a oferit atât informațiile practice de bază pe care le căutam, cât și libertatea în alegerea stilului propriu de design. 


Purtând în inimă zâmbetele și oamenilor care au primit aranjamentele mele, am lansat MiFlor în 2018

Pe langă efectul terapeutic din lucrul cu florile, am descoperit bucuria oamenilor în momentul în care primesc aranjamentele noastre și cât de luminoși devin când

sunt înconjurați de flori. Fie că este o nuntă, o ceremonie de botez, o zi de naștere sau momente din viață pe care alegem să le celebram, fără motiv (dupa cum spune un client drag de-al nostru).  

3 ani mai târziu am decis lansarea propriei afaceri MiFlor pe piața din România, după o continuă practică, purtând în inimă zâmbetele și mulțumirile oamenilor care

au primit aranjamentele mele.   

Totodată, părinții mei mi-au transmis spiritul antreprenorial, ei înșiși lansând în anii ’90 în mediul rural multiple afaceri. Iar acum încă dețin o societate comercială în agricultură pornită în 1992.

Daniela Barbacariu s-a alăturat MiFlor la scurt timp după lansare

La scurt timp după lansare, s-a alăturat proiectului Daniela Barbacariu, cea care avea să devină un pilon important în echipă. 

Cu studii și practică în varii domenii artistice precum pictură, desen, creație vestimentara și Regie de film, Daniela a regăsit la MiFlor mediul propice de concretizare a propriilor viziuni și concepte de design floral.  

Și așa cum îi place ei să spună când lucrează la creațiile florale « tot timpul păstrez în gând omul care primește florile, cu trăsăturile și preferințele lui».  

MiFlor este un mediu în care celebram momente din viață, cu flori și plante naturale, transformate în creații adresate personal ție, personal vouă. 

Un cadru în care ne conectăm și trăim împreună clipe emoționante, cu sclipiri în ochi și zâmbete largi, conștienți de energia pozitivă pe care florile ne-o dăruiesc și cu respect profund față de natură. 

Hai și tu

Abia așteptăm să te cunoaștem și să aflăm lucruri despre omul care primește florile 


Valorile MiFlor


În marea de tipare, asocieri, șabloane de care ne tot lovim în viață cotidiană, devine firesc să ne arătăm unicitatea și autenticitatea cu fiecare ocazie.Ce lăsăm în urmă? Cum ne aducem contribuția în mediul în care ne desfășurăm activitatea?

Apropierea de Natură, tot ce înseamnă vegetație, ecosisteme sănătoase ne inspiră în creațiile noastre și ne motivează să le lăsăm intacte următoarelor generații.


În lumea în care trăim este important să conștientizăm necesitatea protejării mediului natural.