Pene de Păun

Amalia și Gabriel, 14 iulie 2018

Orhidee albastră și cale albe în Buchetul Miresei

Încă de la prima discuție cu Amalia și Gabriel am apreciat claritatea lor asupra a ceea ce își doresc în ziua nunții.


Coloristică pe albastru a fost cea aleasă pentru aranjamente, în armonie cu tema întregii nunți ”Pene de păun”. Creațiile florale s-au dorit a fi exotice, inedite, diferite…Ahh, ce-și poate dori mai mult un designer pentru creațiile florale? 🙂

Am încurajat nonconformismul Miresei în a avea în buchet Zantedeschia (cale albe) și orhidee dendrobium albastră.

Am simțit că este în deplină concordanță cu personalitatea Amaliei.

Delicată, fină și puternică în a se arata și manifesta cu adevărat.

Aranjamentele de masă au fost create în jurul penelor de păun cu flori orhidee în mai multe specii, pregătite cu minuțiozitate în vase de sticlă.

Pietrele albe de marmură și luminițele licurici din vase au dat stropii de magie creațiilor pentru celebrarea noului început, în doi.Am încurajat nonconformismul Miresei în a avea în buchet Zantedeschia (cale albe) și orhidee dendrobium albastră. Am simțit că este în deplină concordanță cu personalitatea Amaliei. Delicată, fină și puternică în exprimarea propriei autenticități.

Wedding Essentials

Buchetul Miresei, Lumânări de cununie, cocarde și corsaje bogate în orhidee albastră, aranjamente ce emană extravaganță și rafinament.

Buchetul Nașei în nuanțe de bordeaux, subliniind eleganța dumneai.

Wedding Reception

Pene de păun cu specii diferite de orhidee într-un design exotic.

Pietrele albe de marmură și luminițele feerice au completat creația, pregătind spațiul pentru celebrarea unui nou început.