Cireș albastru

Oana și Mihai, 1 iunie 2019

Cireși albaștri înfloriți la început de iunie

Protagoniștii principali ai poveștii sunt Oana și Mihai, a căror pasiune pentru Japonia a trezit în noi ca și designeri curajul de aduce în realitate aranjamente florale în tema ”Cireș albastru”.

Simțind deschiderea Mirilor către creativitate, către nou, ne-am dat frâu liber imaginației și energiei creatoare. Aranjamentele ”Cireș albastru” au început să prindă viață iar provocările au devenit pentru noi oportunități de a testa tehnici și materiale noi.

 

După multe experiențe în atelierul nostru, nigella damascena (Floarea Barba împăratului, în limbaj popular) a devenit floarea de cireș albastru. Ne-am bucurat pentru că în perioada nunții, nigella este floare de sezon iar calitatea ei (de la producători autohtoni) a adus o calitate înaltă aranjamentelor.

O sumedenie de alte flori precum bujori parfumați, mathiola, delphinium, muscari, gypsophila, trandafiri parfumați, minirosa, hydrangea în nuanțe de alb, crem și albastru au fost alese să ia parte la piesele florale ”Cireș albastru” spre onorarea și bucuria Mirilor în ziua nunții lor.

Creațiile florale în ansamblu, create special pentru Miri rămân în inimile și în sufletele lor, însoțindu-i în frumusețe și inspirație în nouă viață împreună.

După multe experiențe în atelierul nostru, nigella damascena (Floarea Barba împăratului, în limbaj popular) a devenit floarea de cireș albastru. 

Wedding Essentials

Buchetul Miresei a fost piesa centrală a întregului ansamblu de creații.

Lumânările de cununie, cocardele și corsajele au întregit tematică aleasă.

Buchetul Nașei a fost creat în jurul floarei soarelui, preferata dumneaei.

Wedding Reception

Palatul Bragadiru a devenit pentru o zi tărâmul magic în care crengile de cireș albastru au înflorit pentru celebrarea uniunii Mirilor.

Scrie-ne despre evenimentul vostru