Bumbac cu note de albastru

Andra si Florin, 12 octombrie 2019

Delicatețe, putere exprimată prin flori

”Mihaela, sunt două lucruri la care ținem pentru aranjamente, flori de bumbac și nuanțe de somon. În rest, nu știm exact. Așteptăm propuneri de la voi”.  

La auzul acestor cuvinte venite din partea Andrei, prietena noastră dragă, aranjamentele în culori vibrante prindeau contur în mințile noastre.

Alături de florile de bumbac și nuanțele de somon, am pus una câte una piesele din puzzle pentru a întregi creațiile florale adresate Mirilor în ziua nunții lor.

Delicatețea Miresei transpare din florile alese precum: hydrangea, trandafirii și wax flower iar puterea ei feminină reiese din planta tillandsia, hypericum berries, eryngium. Pasiunea Mirilor pentru culorile puternice este redată de nuanțele vibrante de albastru și somon.

Preferința pentru designul ieșit din tipare a Andrei reiese din alegerea designului lumânărilor înalte (create cu eprubete din sticlă) alături de cilindrii cu flori de bumbac și leduri feerice.

Aranjamentele florale transmit prin limbajul neasemuit al florilor sentimentele, emoțiile și trăirile Mirilor într-o manieră naturală și vie.

”Mihaela, sunt două lucruri la care ținem pentru aranjamente, flori de bumbac și nuanțe de somon. În rest, nu știm exact. Așteptăm propuneri de la voi”.

Wedding Essentials

Buchetul Miresei, cocarde, corsaje, buchetele Nașelor și lumânările de cununie.

Wedding Reception

Petrecerea nunții a avut loc în locația ‘TreeHouse Cosoba’, în aer liber în mijocul naturii după alegerea Mirilor.

La câțiva pași de pădure, lângă piscina cu apă limpede, luminițele în ghirlande de licurici s-au prins în florile de bumbac iar tufele cu flori proaspăt tăiate au dat viață Mesei Mirilor.