Armonie cu Mama Natură

Daruri, daruri din Natură
Culese și transformate în povești nemuritoare

A fost odată ca niciodată, ființe cerești întruchipate în trupuri umane. Venite pe pământ să sălășluiască în deplină armonie și iubire cu Spiritul Gaiei pentru a trăi în experiența vieții împreună.

 

Păsări pe umerii lor, câini gudurându-se la picioarele lor, pisici, animale din sălbăticie erau prieteni de nădejde și le aduceau bucurii imense femeii și a bărbatului.

Coloane de trandafiri parfumați, copăcei de magnolie, tufe bogate de hortensie, arbori de tei, liane întregi de orhidee în cele mai exotice forme vegheau și îi călăuzeau în drumul lor.

Nu-i de mirare că oriunde mergeau, în oricâte clădiri viețuiau, florile și plantele erau pretutindeni prezente. Și chiar dacă de multe ori, uitau de ei înșiși, cuprinși în mrejele visului numit ‘realitate’, în cele mai grele situații, mirele și mireasa cereau sfat și îndrumare teiului măiastru, își regăseau claritatea la vederea trandafirului.

În Regatul Vegetației își aminteau de Sursa lor cerească, inepuizabilă de iubire.

În Regatul Vegetației își aminteau de Sursa lor cerească, inepuizabilă de iubire.

O abordare regenerativă a creațiilor de eveniment

Crengi, mușchi de pădure, verdeață uscată, rondele de lemn, flori culese de pe meleagurile autohtone și flori exotice sunt țesute natural în fiecare poveste de iubire, dăruind colorituri vii și forme pline de înțelesuri pentru Miri.

După celebrare, aranjamentele sunt preluate, iar materialele ce le compun se regenerează în noi povești florale, la alte sărbători de iubire.