Bine ai venit!

Eu sunt Mihaela Floroiu.

În spațiul MiFlor vei găsi flori și vegetație sub forma aranjamentelor unice adresate direct autenticității omului care primește buchetul de flori sau evenimentului mult așteptat.

Florile sunt văzute ca reprezentante ale Naturii, delicate și viguroase, parfumate și inodore, cunoscute și mai puțin cunoscute, în prezența cărora bucuria și uimirea își fac loc în viața ta.

Florile sunt recunoscute ca parte a Naturalului vieții, locul în care domnește spontaneitatea și firescul. Așadar, pe primul loc în aranjamente sunt florile de sezon și cele cultivate în cele mai apropiate pământuri românești. În completare se aleg flori mai puțin cunoscute sau care nu se pot cultiva la noi în țară, de farmecul cărora nu se pot lipsi clienții MiFlor.

Vrei să descoperi mai multe? Citește Nou la MiFlor? și dacă îți place ce găsești aici, hai să ne auzim pentru un viitor eveniment sau un cadou floral.

Nou la MiFlor?

Creez prin flori.


Florile m-au chemat pe măsură ce m-am apropiat de vârsta de 30 de ani. După prima întâlnire la cursul de aranjamente florale, am simțit că legătura cu florile, cu vegetația va fi pe termen lung. De ce?

Pentru că prin flori mă redescopeream și pășeam în siguranță către echilibrul interior.


Liniștea și pacea în prezența florilor au devenit printre cele mai prețuite momente din viața mea.


Să creez prin flori, să descopăr efectul miraculos al aranjamentelor asupra oamenilor și cât de luminoși devin avându-le alături este un drum fascinant, dificil și plin de spontaneitate. Așa cum este viața însăși.

Cum prind viață creațiile MiFlor?

Inițierea aranjamentelor are loc fie prin mine, fie prin clienții MiFlor.

Ca orice creație, pornește dintr-o intenție clară urmând ca pe parcurs să se tot transforme într-o piesă inedită ce se adresează direct omului care primește aranjamentul sau evenimentului de celebrare.

Pentru că florile alese se așează în buchet ca oglindă a fiecărui om, nici una din creațiile MiFlor nu va fi identică cu alta. Nu are cum, oglindește unicitatea.

De ce să te alături MiFlor?

Legătura omului cu Natura este incomensurabilă. Florile, ce-i drept sunt părțile cele mai ușor de văzut ale Naturii, sunt ca niște uși ce ni se deschid către propria natură și către natura din mediul exterior.

Cu acest simțământ, creațiile MiFlor capătă dimensiuni valoase pentru cei care le primesc.

Dimensiunile de evidențiere sunt diferite, de la om la om: prospețimea florilor de sezon îmbinate cu florile din alte țări; prețuirea detaliilor reprezentative; unicitatea aranjamentelor; naturalețea creațiilor (accesoriile chimice fiind reduse aproape total) ; aprecierea serviciilor florale complete pentru evenimente.

Cum să devii client MiFlor?

Întotdeauna citește prima dată Nou la MiFlor? apoi Evenimente și Cadouri florale .

Următorul pas este să verifici în Agenda de evenimente weekend-ul disponibil datei nunţii tale.

Dacă weekend-ul este liber poţi să suni sau să lași un mesaj pentru a ne cunoaște și pentru a stabili împreună detaliile evenimentului tău.

Din prima discuție avută se vor clarifica toți pașii colaborării și modul de lucru.

La ce să te aștepți?

La creații ce îţi pot depăşi imaginaţia, florile sunt surprinzătoare iar aranjamentele MiFlor nu fac excepție.

Lângă florile din aranjamente sunt așezate și florile cursurilor de artă florală, florile anilor de experiență, florile orelor de muncă nevăzute, florile chipurilor suprinse și pline de zâmbet ale clienților MiFlor.

În completarea serviciilor de design floral, MiFlor asigură servicii de consultanță și servicii de logistică, livrare proprii. Întregul proces, de la trasarea aranjamentelor inițiale până la montarea și livrarea creațiilor finale este asigurat direct de MiFlor.

MiFlor în presă

Despre oameni, flori și viață în compania Claudiei Ruse, la emisiunea „Vrem să știi” din 28 februarie 2020, la Radio Romania Antena Satelor


Mihaela Oana Floroiu, Fondator și Artist floral MiFlor