DESPRE NOI

Comunitatea MIFLOR

Au reușit să mă lase fără cuvinte in ziua nunții mele. Totul a fost exact asa cum mi-am dorit. Va multumesc din suflet. Datorita vouă nunta mea a fost asa cum am visat. Va recomand cu mare drag, chiar puteti aduce un strop de magie prin intermediul florilor

Clientii Nostrii


Au reușit să mă lase fără cuvinte in ziua nunții mele. Totul a fost exact asa cum mi-am dorit. Va multumesc din suflet! 
Datorita vouă nunta mea a fost asa cum am visat. 
Va recomand cu mare drag, chiar puteti aduce un strop de magie prin intermediul florilor 

Tyla Black

Multumesc oameni frumosi pentru florile de la nunta. Au iesit minunat si exact pe sufletul meu. Mult succes va doresc! Meritati din plin

Monica Badiu

Multumim mult Miflor pentru superbul buchet. Recomand cu drag creativitatea si promptitudinea!

Anca Ancs

Profesionism, sensibilitate, atenție.

Ionut Singureanu

Lumânarea de botez superba, atent lucrată,un aranjament florar minunat, într-un cuvânt perfecta. Mi-a făcut o mare placere sa colaborez cu tine. Multumesc pentru tot.

Delia Ioana

Mulțumesc mult echipei Mi Flor! Ei s au ocupat de aranjamentele florale de la nunta noastră și îi recomandam cu încredere. Profesioniști în adevăratul sens al cuvântului! Creativi, flexibili, punctuali, de încredere!

Anda Robert

Mulțumim Mi-Flor pt implicarea si inspirația voastră. Lumanarea de Botez decorată de voi a facut senzatie prin culorile si originalitatea ei. Apreciez ca ati contribuit sa ne faceti ziua aceasta si mai deosebită.

Andreea Gomolea

Sunt fotograf de evenimente. Am surprins produsele Miflor la un botez, unde am fost ca fotograf. Flori frumoase, proaspete și de calitate, ce m-au ajutat enorm să pun în evidență cristelnița și lumânarea băiatului. Ca fotograf, m-ați ajutat enorm de mult. Vă mulțumesc. Am să vă recomand pe viitor.

Paul Urian

Flori foarte frumoase, buchete superbe si oameni minunați ! Ne-ati umplut ziua si sufletele cu bucurie! Fericirea vine din lucruri marunte ! Multumim !!! Felicitări pt ce reușiți să faceți!

Silvia Stanciu

Sunteti o echipă minunata,m-ati surprins de fiecare care data cu buchetele realizate. Sunteti un cumul de energie pozitivă, rafinament si eleganta,asta exprima buchetele create de voi. Multumesc!

Mihai Mihaela

Lumanare de botez, tema Micky, superba!

Martin Mihaela

Aranjamente cu adevarat deosebite, florile tin mai mult decat te astepti iar impactul este garantat 🙂 Merita din plin!

Catalin Chivu

Aranjamentele florale, ca si lumânarea de botez, au fost la superlativ. Se vede că toate sunt făcute cu pasiune si emoție.

Elena Mihai

Super aranjamente florale  Mi-Flor iti depaseste asteptarile cu flori de calitate aranjate cu mult bun gust. Multumesc frumos pentru minunatul buchet de mireasa si pentru lumanarile deosebite 

Elena Necula

Perfectiune, frumusete maxima, totul la superlativ! Felicitari!

Mariana Stoian

Inspiratie si rafinament in fiecare creatie!

Plescan Rodica si Nicusor

Partenerii Nostrii