Ceremonie botez Tudor

1 februarie 2020


Într-o zi de ianuarie, însoțită de o prietenă foarte dragă, ajung în braseria de la Intercontinental să cunosc părinții micuțului Tudor, care ii vor celebra venirea în creștinism prin Taina Botezului.

Vocea caldă a mămicii și bucuria din ochii tatălui, mi-au transmis de îndată ce ne-am așezat la masă că își doresc prezența naturii la acest eveniment mult așteptat din viață lor.

Pe măsură ce îmi împărtășeau emoțiile din viața de părinți și euforia pregătirilor ceremoniei de botez, fire zglobii de dendrobium alb își făceau apariția, flori de hydrangea colorate se alăturau și răspândeau frumusețea copilăriei la petrecerea ce urma să aibe loc într-un salon câteva etaje mai sus.

Mihaela Oana Floroiu

Inițiatoare MiFlor

Vocea caldă a mămicii și bucuria din ochii tatălui, mi-au transmis de îndată că își doresc prezența naturii la eveniment.

Ceremonie Botez Andrei Patrick

12 noiembrie 2018Un telefon primit într-o zi de toamnă pentru ceremonia de botez a unui băiețel recent venit pe lume. Vocea emoționată a mămicii emana bucurie, calm și blândețe.

Deși era prima dată când ne auzeam, din încrederea pe care o avea în noi și naturalețea manifestată, aranjamentele florale căpătau în imaginația noastră

deplină claritate.

Printre buchetele de minirosa dansau vesele boabe verzi de hyperricum iar fluturi de phalaenopsis își deschideau aripile în întâmpinarea în lumea creștinismului a lui Patrick Andrei.

Mihaela Oana Floroiu

Inițiatoare MiFlor

Printre buchetele de minirosa dansau vesele boabe verzi de hyperricum iar fluturi de phalaenopsis își deschideau aripile.